Környezet

A környezetvédelem a Kyocera Mita napi munkájában lényeges szerepet játszik. Az elmúlt néhány évtized kutatásai nemcsak a legfejlettebb dokumentkezelő berendezések fejlesztésére összpontosítottak, hanem arra is, hogy harmonizáljanak a környezettel.

A Kyocera úttörőnek számít a "szabad-festékkazetta" technológia bevezetésében az ECOSYS-ben " a hosszú élettartamú alkatrészeket " és az egyszer használatos tonereket használva. Mely jelentősen csökkenti a hulladék mennyiségét és a fogyasztás költségeit. Tulajdonképpen minden új Kyocera Mita termék ilyen hosszú élettartalmú alkatrészekkel van felszerelve. A Kyocera Mita termékek felhasználói védik a környezetet, mialatt hasznot nyernek a kiválló eszközök alacsony lap/ költségéből illetve a fenntartási költségekből.


Blue Angel Mark

Néhány Kyocera Mita termék elnyerte a világon elsimert "Kék angyal" díjat - a legtekintélyesebb környezetbarát díjat Németországban.


A Kyocera Mita környezeti politikája sokkal mélyebben értendő, mint csupán a dokumetumkezelő eszközök fejlesztése. A Kyocera Mita Europa környezeti projekteket és közösségeket támogat Europában, Közel-Keleten és Dél Afrikában.

A Kyocera céljai között szerepel szintén, hogy piacvezetővé váljon a környezetvédelmi iparágban.


Home     Letöltés     Kapcsolatok     E-Ügyfélszolgálat